Seuraa meitä
Facebookissa

Keskuksemme ylin henkinen opettaja 12.Tai Situ Rinpoche opettaa heinäkuussa Portugalissa

 

Guru Vajradhara the 12th Chamgon Kenting Tai Situpa on hyväksynyt   Palpung Dharma Chakra Associationin pyynnön antaa 6 päivän opetus Portugalissa. 

Palpung Dharma Chakra on perustettu Ranskassa 12. Chamgon Tai Situ Rinpochen siunauksellam  ja sen tarkoitus Buddhan opetusten säilyttäminen ja välittäminen  sekä Rinpochen Euroopan vierailuaikataulujen järjestäminen 

Tämä vierailu on 20 vuoteen ensimmäinen 12. Tai Situ Rinpochen opetus ja se on avoin kaikille Dharmasta kiinnostuneille. 

Aihe: Kuinka olla todellinen Dharman harjoittaja  tämän päivän haasteellisessa maailmassa?

Aika : 16.-.21. heinäkuuta 2019

Paikka: Zmar Eco Experience in Odemira, Portugal.

Linkki  https://www.zmar.eu

Järjestäjä:  Palpung Dharma Chakra 

Website: palpungdharmachakra.org (valmistumassa )

Rekisteröitymislomake: https://tinyurl.com/ydyrorhk

Kaikki tieto on lomakkeessa 

Yhteydenotot : registration@palpungdharmachakra.org lisätietoja

Tai Situ Rinpochen video-opetukset Gampopan teoksesta "Kallisarvoinen vapautuksen ornamentti" 

Tarkempi jatkoaikataulu  varmistuu tulevaisuudessa.

Meille on tarjoutunut ainutlaatuinen mahdollisuus esittää keskuksemme Palpung Yeshe Gatshalin henkisen johtajan Chamgon Kenting Tai Situpan harvinaislaatuiset video-opetukset. Aiheena on Milarepan oppilaan Gampopan (1079-1153) teos"Kallisarvoinen vapautuksen ornamentti" (Ornament of Precious Liberation), josta Gampopa on sanonut  "kuka tahansa, joka opiskelee tätä teosta on se sama kuin olisi tavannut minut henkilökohtaisesti".

Kyseessä on Palpung -keskuksille  suorana lähetyksenä satellittiyhteyden kautta aloitettu opetusohjelma, joka on videoitu. Johtuen aikaerosta emme ole voineet liittyä suoraan lähetykseen, mutta meillä on mahdollisuus saada nämä  opetukset jälkikäteen katsottavaksi. Tämä on harvinaislaatuinen tilaisuus kuulla Rinpochen itsensä opettamana  teksti kokonaisuudessaan, mikä antaa niin aloitteleville kuin kokeneille harjoittajille erinomaisen mahdollisuuden oppia mahayanapolun keskeisistä perusteista.

Rinpoche opettaa tiibetiksi ja tulkkaus on englanniksi. 
 
 
Sunnuntaisin   (videoiden pituus vaihtelee jonkin verran  noin 2 1/2)
 
Suositeltu kertamaksu 10 eur keskukselle koituneiden kulujen kattamiseksi

 

Paikka:  Sturenkatu 27 B 3. krs (ITCCA ry) käynti Puu-Vallilan puolelta

 

Chamgon Kenting Tai Situpasta
 

12. Tai Situpa (syntynyt 1954) on 16. Gyalwa Karmapan tunnistama reinkarnaatio ja on saanut tältä kaikki perimyslinjan transmissiot. Hänen muita merkittäviä opettajiaan ovat olleet 9. Sangye Nyenpa Rinpoche, Dilgo Khyentse Rinpoche, Kalu Rinpoche ja Saljay Rinpoche sekä Thrangu Rinpoche. Tai Situpa on tunnistanut lukuisia tulkuja  ja on monien merkittävien buddhalaisten mestarien kuten 17. Gyalwa Karmapan Ogyen Trinley Dorjen opettaja

 

Tai Situ Rinpochen video-opetusten sarja alkaa:  3. Karmapa Rangjung Dorjen Mahamudra -ruokouksesta

Palpung Yeshe Gatshal Finland näyttää  vuonna 2017  12. Tai Situ Rinpochen viime keväänä antamia  video-opetuksia. Kyseessä on perimyslinjamme keskeinen kolmannen Gyalwa Karmapan Rangjung Dorjen rukousteksti Aspiration Prayer of Mahamudra.

Rinpoche opettaa englanniksi. Kesto on noin 2  tuntia. Opetus on hyödyllinen niille, jotka ovat harjoittaneet mahamudra shine- ja lhaktong-meditaatiota, mutta sitä voi tulla kuuntelemaan myös  vähemmän aikaa harjoittanut tai vasta dharmaan tutustumassa oleva.

Opetusten jatkoaikataulu ilmoitetaan myöhemmin
 

Paikka: Sturenkatu 27 B (ITCCA Finland) 3. kerros